Newborn en lifestyle film

Video’s, iedereen maakt ze tegenwoordig zelf. Want met je telefoon is het zo gepiept en je hebt deze ten slotte altijd bij je. Maar sommige momenten zijn zó speciaal dat de films zeker zo bijzonder moeten zijn. Bijvoorbeeld bij gezinsuitbreiding of een liefdevol moment met je geliefde of gezin dat nu écht compleet is. Het voordeel van bewegend beeld is dan ook dat je emoties nog beter kunt vastleggen en je op een snelle manier een verhaal kunt vertellen. Er zal op een pure ongeregisseerde manier gefilmd worden in jullie eigen omgeving of op een gekozen locatie. 

 

Newborn

Er gaat niets zo snel voorbij als die eerste periode met je kindje. De newbornfilm is een mooie manier om een belangrijke en emotionele periode vast te leggen.

Family

De meest eenvoudige momenten zijn vaak de waardevolste. Met een familie portret leg ik deze momenten voor jullie vast. Een liefdevol gezinsportret op maat. 

Lifestyle

Op zoek naar iets anders dan een mooie fotoshoot van jezelf? Denk eens aan film. Met bewegend beeld kun je veel van jezelf laten zien. Dit wordt vastgelegd op een natuurlijke manier waarbij jij centraal staat.