Huwelijk

Laat jullie mooiste dag vastleggen voor een eeuwige herinnering. Tijdens een huwelijk film ik de dag zoals deze zich ontvouwt. Een trouwfilm die spontaan is. Die de magie pakt, maar niet geregisseerd over komt. Mijn streven is om niet/zo min mogelijk 'aanwezig' te zijn tijdens jullie speciale dag. Ik gebruik een kleine camera met een compacte ‘rig’ die er minimaal, doch professioneel uitziet. 

Impressie


Jullie wensen

Offerte aanvraag

De wensen voor een trouwreportage lopen erg uiteen en moet dan ook passen bij jullie en jullie dag. De één wil graag dat alleen de ceremonie wordt vastgelegd en iemand anders wil geen moment missen tijdens deze speciale dag.

 

Studio Expres maakt daarom alle offertes op maat en naar jullie wensen. Vraag daarom een vrijblijvend gesprek aan voor informatie een kostenindicatie en ook heel belangrijk, een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie graag willen en belangrijk vinden en eventueel bespreken we ook al ideeën en inspiratie. Heb je helemaal geen idee? Ook dan gaan we samen kijken wat bij jullie past en of ik bij jullie pas. Is jullie dag nog niet gepland of is het draaiboek nog niet bekend en wil je toch al eens kijken wat er allemaal kan? Dit is helemaal geen probleem ook dan kom ik graag bij jullie langs.

 

Stuur voor meer informatie of het plannen van een gesprek een mail naar: info@studioexpres.nl